Tornar enrera

Descarregar termes en PDF

Termes i condicions

Amb la finalitat de donar compliment a l'article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, Martin Bankov Tonev (en endavant, “Enigmatik Games”), responsable d'aquesta web, posa a disposició dels usuaris la present informació, per definir les seves condicions d'ús.

Identitat del responsable del tractament

Serveis

Enigmatik Games es una empresa especialitzada en la creació de jocs \"Escape Room\" de forma individual, col·lectiva i/o empreses, ofereix serveis de dinàmiques de grup per a empreses de tot tipus. Els serveis que ofereix son els següents: Realització de dinàmiques de grup amb jocs d'intel·ligència i estratègia, tot relacionat amb els jocs d'escapament.

Propietat intel·lectual i industrial

Enigmatik Games es la propietària d'aquesta pàgina web i titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial, aixi com dels drets dels continguts de la mateixa i del nom del domini. La totalitat del material de la pàgina web: text, imatges, articles, logotips, gràfics, dibuixos, fotografies, botons, arxius de software, així com la estructura i presentació dels seus continguts, està protegida per la llei espanyola de propietat intel·lectual i industrial.

Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís explícit i per escrit del propietari de la pàgina web. Qualsevol ús no autoritzat per part d'Enigmatik Games serà considerat un incompliment dels drets de propietat intel·lectual i industrials del autor.

Protecció de dades

De conformitat amb l'establert al Art. 5 de la \"Ley Orgánica 15/1999 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal\", per la que es regula el dret d'informació a la recollida de dades l'informem del següent:

Tarifes

El preu de la sessió pot variar segons el número de persones i l'horari escollit. Enigmatik Games es reserva el dret de modificar tarifes, descomptes, i horaris sense avís previ, aquests canvis mai no afectaran les reserves un cop confirmades. Nomes s'accepta un codi de descompte per grup. Aquestes descomptes poden ser modificats sense avís previ, i s'apliquen per un temps determinat. L'IVA esta inclòs en el preu.

Reserves

1. Les reserves es podran realitzar per:
-Internet a la pàgina web www.enigmatikgames.com.
-Trucant al telèfon 661786524

2. En l'apartat RESERVES a la web, el calendari mostra els dies i hores que es poden seleccionar. Els dies i hores no disponibles no seran mostrats a la pàgina web.

3. Es poden fer reserves via web fins 24h abans de l'inici de la sessió i amb un màxim de 3 mesos d'antelació.
Les reserves amb menys de 24h d'antelació (reserves \"d'últim minut\") es poden fer trucant al telèfon 661786524.

4. En el moment que es fa la reserva serà necessari indicar nom i cognoms, correu electrònic, i telèfon de contacte. Si les dades de contacte que dona l'usuari no son correctes, Enigmatik Games no es fa responsable dels problemes derivats de no poder contactar amb la persona per notificar possibles imprevistos relacionats amb la reserva.

5. Durant la reserva es obligatori indicar:
-Data i hora seleccionada.
-Número de participants.
–Codi descompte (si n'hi ha).
–Nom, email i telèfon de contacte d'un dels participants.

6. Per poder fer una reserva correctament, l'usuari ha de triar un dels sistemes de pagament disponibles, fent efectiva si el cost del servei ha sigut abonat a la conta del proveïdor per processos de pagament establerts a la web. La reserva queda confirmada un com s'ha finalitzat el pagament.

7. Un cop finalitzada la reserva, l'usuari rebrà un correu electrònic de confirmació, amb els detalls de la reserva i les condicions de la compra. Aquest correu s'enviara a la direcció de correu electrònic, proporcionat pel client durant la reserva. Si no rep el correu electrònic de confirmació, el client haurà de posar-se en contacte amb Enigmatik Games a través dels medis proporcionats anteriorment.

8. Les reserves 'Last minute' (últim minut) son reserves realitzades 24h abans de l'inici del joc, i només poden ser abonades al comptat al mateix establiment.

9. Enigmatik Games reserva el dret a canviar els horaris dels jocs, sense que afecti les reserves confirmades.

Pagaments

1. El pagament de la reserva haurà de ser total, no fraccionat. El pagament es realitza a través de la plataforma de connexió segura proporcionada per Bookeo.es.

2. S'accepten pagament a través de:
-Paypal
-Targeta de crèdit/dèbit.

3. Paypal:
Si realitza el pagament mitjançant la plataforma de Paypal, es considera que ha donat consentiment vàlid sempre que es faci clic en \"Pagar\", \"Continuar\" o qualsevol botó de les seccions de la pàgina web de Paypal o els mètodes de pagament de Paypal que permeten enviar-nos una ordre de pagament després que s'envii la informació correcta d'identificació (correu electrònic i contrasenya de l'usuari) i s'inicii correctament la sessió en la seva compta de Paypal

4. Pagament amb targeta de crèdit o dèbit a través de Bookeo.es
Per realitzar el pagament amb qualsevol targeta bancaria autoritzada mitjançant el sistema Paypal, no es necessari que l'usuari estigui registrat com a client de Paypal (amb usuari i contrasenya Paypal). Pot fer el pagament fent ús de la via alternativa que proposa bookeo.es, des de la seva pagina web pot omplir el formulari amb les dades personals que el sistema de Bookeo requereix per processar la reserva -nom, numero de targeta, data de caducitat i codi de verificació o seguretat.
-Totes les dades de la targeta de crèdit de l'usuari nomes seran processats pel sistema de Bookeo.es. Les dades proporcionades en cap cas seran emmagatzemades per Enigmatik Games. Enigmatik Games en cap cas te accés a les dades bancaries proporcionades a Bookeo, sent la plataforma de Bookeo.es la responsable de les dades facilitades.

5. Enigmatik Games es reserva el dret a atendre només les reserves que han estat pagades amb antelació, les reserves sense confirmar o sense abonar no seran ateses fora de l'horari establert, ja que el nostre personal només es troba al local dins les hores validades.

Política de modificació o cancel·lació

Per qualsevol canvi o devolució, hauràs de contactar amb nosaltres a través de email (reservas@enigmatik.com) o per telèfon (+34 661786524) però sempre dins dels següents terminis:

1. Si desitgeu cancel·lar la reserva amb 72 hores d'antelació (o més), abans de la data reservada, Enigmatik Games reemborsarà l'import total de la quota pagada. L'usuari haurà d'indicar el compte bancari a on fer l'abonament. Contacta amb nosaltres i indicans el teu nom, nº de reserva i el nº de compte bancari per fer l'abonament.

2. En el cas d'un termini inferior als 3 dies, però amb més de 48h d'antelació a l'hora de l'inici del joc, no podrem retornar els diners, però permetem canviar la data i hora de la reserva fins a un màxim de 3 vegades.

3. En el cas de cancel·lar el joc amb 48 hores o menys d'antelació a l'hora de l'inici del joc, lamentablement no podrem reemborsar l'import ni oferir un altre sessió a canvi, ja que ens quedem sense opcions per a que un altre grup aprofiti dita sessió.

4. una reserva pot ser modificada o cancel·lada per l'usuari a través del e-mail reservas@enigmatikgames.com, o trucant al telefon +34 661786524. Si la cancel·lació te dret d'abonament, en cas de reclamació via e-mail, l'usuari ha de facilitar les dades següents: numero de reserva, dia, i hora, acompanyant del seu nom i un numero de conta correcte

5. Si el resultat d'una modificació suposa un increment en el preu, es podrà abonar la diferencia amb la mateixa targeta proporcionada. Si es produeix el cas contrari, una disminució total de pagament, la diferencia es retornara a la targeta proporcionada (en un període 7-10 dies laborables).

6. Si per raons tècniques o d'altre tipus Enigmatik Games no pot proporcionar els seus serveis, les reserves que es vegin afectades podran disposar d'altres dates o podran optar retorn de l'abonament, segons l'usuari.

7. No serà possible iniciar el joc si hi ha un retard de 10 minuts respecte la hora reservada. En aquest cas l'usuari no tindrà dret a canvis de la sessió ni devolucions de la tarifa abonada.

Condicions de participació

1. Enigmatik Games es un joc per a adults. Tot i així, poden participar persones d'entre 8 i 13 sempre que juguin acompanyats d'adults.

2. El joc es per a grups d'entre 2-6 persones màxim.

3. La duració màxima del joc és d'una hora. No es possible ampliar aquest temps.

4. S'aconsella consultar prèviament la participació de persones amb mobilitat reduïda.

5. Tots els participants, juguen sota el seu propi risc. Enigmatik Games no es fa responsable d'accidents que els usuaris puguin tenir durant el joc, en cas de negligència o incorrecta manipulació de les instal·lacions, aixi com l'ús inadequat d'objectes de l'establiment.

6. Si durant el desenvolupament de la sessió un dels jugadors queda indisposat, haurà de sortir del joc acompanyat d'altre dels usuaris, la resta de jugadors poden continuar amb la sessió. L'usuari indisposat i el seu acompanyat podran tornar a la partida en qualsevol moment. En cas d'accident o indisposició greu, el personal d'Enigmatik Games que controla el joc, pot aturar la sessió per complet.

7. Es obligatori seguir les instruccions i indicacions del personal del joc. No es requereix l'ús de força. Hi han objectes senyalitzats que no formen part del joc. La sala conté elements fràgils i sensibles que hauran de ser manipulats amb precaució d'acord amb les instruccions obtingudes prèviament.

8. Enigmatik Games es reserva el dret de no admissió, cancel·lació del joc en curs, i expulsió dels participants de forma directa, perdent aixi el dret de continuar a la partida, i a la reclamació de qualsevol tipus de devolució o indemnització, en qualsevol dels casos següents:
-Està totalment prohibit participar en el joc sota els efectes de l'alcohol o qualsevol tipus de droga o altres substancies estupefaents.
-Portant qualsevol mena d'objecte que pugi amenaçar la integritat d'altres persones o objectes.
-Manifestar actitud violenta.
-Falta d'higiene personal greu.
-Queda totalment prohibit gravar fotografiar l'interior del local.
-Incompliment de les indicacions del personal del joc.
-Mal ús de les instal·lacions.

9. Enigmatik Games es reserva el dret de suspendre l'activitat en cas de problemes tècnics greus, imprevistos, o indisposicions del treballador. Els participants seran avisats mitjançant el email/telèfon indicats durant el procés de reserva amb la major antelació possible. En cas que la sessió es vegi interrompuda un cop comenci, Enigmatik Games oferirà al client tornar a començar el joc el dia que l'usuari esculli (segons disponibilitat) de forma gratuïta

10. Enigmatik Games es reserva el dret de demanar drets d'imatge als usuaris. S'utilitzaran les imatges de l'interior de les instal·lacions per l'ús exclusivament promocional.

11. Enigmatik Games es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d'informació que pogués aparèixer al web, en qualsevol moment i sense previ avís, sense que hi hagi obligació de preavisar o posar en coneixement dels Usuaris aquestes modificacions, entenent-se com suficient la publicació en el present lloc web. En cap cas aquests canvis afectaran els compromisos adquirits pels usuaris que ja hagin contractat sessions de jocs amb anterioritat a la modificació de la informació.